Scouting Regio Noord-Holland Noord (Scoutingregio NHN) is door de overheid erkend als ANBI en maakt deel uit van de groepsbeschikking van Scouting Nederland. Meer informatie over ANBI kan je op de ANBI-website vinden. Op deze pagina vind u de benodigde (contact)gegevens hierover.

RSIN

Het Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer (RSIN) wordt gebruikt om gegevens te koppelen tussen verschillende basisregistraties van de overheid. Met dit hoeft u niet steeds onze gegevens te verstrekken. Het RSIN van Scouting Regio Noord-Holland Noord is: 816100421

Contactgegevens

Het regiosecretariaat is gevestigd aan Het Kruiwerk 76, te Hoorn (NH).

Per e-mail is het secretariaat te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze voorzitter is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en telefonisch op 0229-263343 (na 18 uur).

 

Bestuursleden

Voorzitter: vacature

Secretaris: vacature

Penningmeester: Sylvia Goedhart-Muller (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) 

 

vz Team deskundigheidsbevordering: Yolanda Dekker

coordinatie trainingen:  voor vragen mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

vz team Spel en Programma: Rick Laan 

Coordinator groepsondersteuning: Hans Holewijn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) (tel: 0229-263343, na 18 uur)

Communicatie: vacature 

 

Landelijk Raadslid: Sven van Nieuwenhoven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

plv Landelijk Raadslid: vacature

 

Waterwerk RA-02: Chris Seggelink

Waterwerk RA-23: Anton Hoelandt

 

Beloningsbeleid

Scouting Regio Noord-Holland Noord is een stichting en haar activiteiten worden door vrijwilligers georganiseerd.

Beleidsplan

Regio Noord-Holland Noord werkt met een meerjaren beleidsplan, deze is voorgelegd aan en goedgekeurd door de regioraad.

Doelstellingen

Algemeen (zie huishoudelijk reglement Scouting Nederland)

  • het organiseren van regionale activiteiten voor alle leden van de groepen binnen Regio NHN. Denk hierbij o.a. aan regionale speltak(leeftijdsgroep) gerichte activiteiten en evenementen namens Scouting.ÂÂ
  • het organiseren van trainingen, primair gericht op kennisverwerving en vaardighedenontwikkeling voor kaderleden binnen de groepen van de scoutingregio. Dit binnen de kaders en onder de noemer van Scouting Academy.
  • het ondersteunen van scoutinggroepen bij allerhande vragen en vraagstukken. Hierbij is te denken aan financiële en personele vragen, maar ook aan vragen over scouting en het scoutingspel en het programma (project) groepsontwikkeling.

Financiele verantwoording en jaarverslagen

De activiteiten en uitgaven worden jaarlijks middels een begroting voorgelegd aan de regioraad. De financiele verantwoording en activiteiten worden ook aan de regioraad ter goedkeuring voorgelegd.

 

Wilt u meer info of heeft u informatie voor ons?

Algemeen via Regio secretariaat:  waarneming via bestuur, te bereiken via mailadres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Heb je een vraag voor onze voorzitter? waarneming, mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Heb je een vraag over financien? Stuur dan een mail naar onze penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je een vraag over de trainingen? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je kopij voor de Nieuwsbrief? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je een vraag over waterwerk(trainingen)? Stuur dan een mail naar onze RA-02 vertegenwoordiger Chris Seggelink via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook ScoutingRegioNHN